| Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! | |
|
+3*!!SHeReN!!* SheKeR_KıZ SulDan..* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Mart 02, 2009 7:24 pm | |
| arkadaslar cook üzgünüm amaaa!! bu site yeni oldugu icin 3 admin yeterr!!! sitede 5 admin varr!! ve 3 adminde hiiiiic girmiyorr!!!! ben ve hatice giriyor sadecee!!! sitede 1 admin kalicaktirr bu BÜSRA GÜLISTAN veya.. AREV olucaktir!!! ücünüzde kankimsiniz ama bunu yapmak zorundayim suna göre admin durucaktir!!:
- sitede cogu zaman hatta olucaktir!! - bol bol mesaj yazicaktir!! - paylasim yapicaktirr!! - daha dogrusu siteye yarari olucaktirr!!!!!
not: bunlardan ücüde bunlari yapmazsaaa!!!! ozaman sadece ben ve hatice admin olucaktir ücünpzde adminlikten alinirsinizz!!!! | |
|
| |
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Paz Mart 08, 2009 2:56 pm | |
| veyaaa üye
- sitede cogu zaman hatta olucaktir!! - bol bol mesaj yazicaktir!! - paylasim yapicaktirr!! - daha dogrusu siteye yarari olucaktirr!!!!!
yaparsa admin olabilirr hatice ve ben buna bakcazz =) hadi bakalimmm | |
|
| |
SheKeR_KıZ Gecerken Ugradii
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 25 Nerden : evden :p İş/Hobiler : kitap okumak Lakap : sheker girl Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Mart 09, 2009 1:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Mart 09, 2009 1:32 pm | |
| sen herkezden cok hatta oluyorsun =) belki sen olabilirsin ama suan degill tarih de verim:
1.4.2009 da admin kim oldugu bellirtcemm!!cok calismanizz gerek!!ama arev ve gülistan alinirsaa!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Cuma Mart 13, 2009 2:17 pm | |
| arkadaslarr!!!
yarin yani cumartesii 14.3.2009 da saat kac bilmiyorum ama admin kim olucagini belirtcemm!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Perş. Mart 19, 2009 2:34 pm | |
| Sümeyra Deneme Co.Admin olmustur ve Serende Deneme Admin olmusturr!!! ikinizede yönetim panelini actim ama lütfen hicbirseyi ellemeyin veya calmayin hicbirsey degistirmeden önce bana veya haticeye sorun lütfen!! yönetim panleinden birseyler calarsaniz banlanirsiniz!! | |
|
| |
*!!SHeReN!!* Alisan Üye
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 29 Nerden : Aydın İş/Hobiler : rap yasmaqq Lakap : sarı şeker Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : seren Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Cuma Mart 20, 2009 1:31 pm | |
| Tmm hayatm peki bn smile fln ekleyebilrmiyim??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Cuma Mart 20, 2009 2:39 pm | |
| neden eklemessin?? tabiki ekleyebilirsin!! | |
|
| |
Rosseny Gecerken Ugradii
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Hepsi Ve Ashley Lakap : Ashleyci Ve Hepsici Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : M€[!$ Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Nis. 27, 2009 7:47 am | |
| canım ama deneme co admin rütbesi yokki | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Nis. 27, 2009 4:52 pm | |
| siteye girmedigi icin ilgilenmedigi icin herkezin rütbesini aldim artik ben hatice ve ebrar admindir..!! selinde stil adminimizdir!!.. | |
|
| |
~Tuba~Jı~ Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 26 Nerden : sanane İş/Hobiler : Hepsii Lakap : hepsiqolik_tümosh Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sümeyra Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Nis. 27, 2009 4:54 pm | |
| Sultan'cım sanırım girmiyorum diye rütbemi almışsın.Ama bilgisayarıma format atıldı siteyi kaybettim..Msn açamadım sana da soramadım..Sadece rütbem gözükmüyo hala modere debiliyorum..Rütbemi de geri istiyorum gğven bana.. | |
|
| |
'' xChiLeqx '' Ayin Üyesi
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Nerden : Sanane xD İş/Hobiler : SıTeyLe ıLqıLenmek.. Lakap : susLu.. Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : BusHé..* Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 16/04/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Salı Nis. 28, 2009 1:24 pm | |
| Canım snde co-admın Rutbesı vaR..:S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Salı Nis. 28, 2009 4:32 pm | |
| Giri Yaptim Ben Ama Sümeyra Lütfen Siteyle Ilgilenn | |
|
| |
~Tuba~Jı~ Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 26 Nerden : sanane İş/Hobiler : Hepsii Lakap : hepsiqolik_tümosh Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sümeyra Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Ptsi Mayıs 04, 2009 5:35 am | |
| Neden yine rğtbem alındı hergün sitedeyim ilgileniyorum daha ne yapabilirim ya? | |
|
| |
TipsY..* Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 27 Nerden : istanbul/erenimin miniq kalbinden İş/Hobiler : dans etmek Lakap : seloş Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : selin Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Cuma Mayıs 08, 2009 5:47 pm | |
| - xYoshYx demiş ki:
- siteye girmedigi icin ilgilenmedigi icin herkezin rütbesini aldim artik
ben hatice ve ebrar admindir..!! selinde stil adminimizdir!!.. ben tekrar stil admin olmak istiyorum sınavlarım bitmek üzere o yüzden artık bol bol girebilirim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Cuma Mayıs 08, 2009 7:57 pm | |
| sen stil admin degildinki hic???? | |
|
| |
TipsY..* Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 27 Nerden : istanbul/erenimin miniq kalbinden İş/Hobiler : dans etmek Lakap : seloş Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : selin Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Salı Mayıs 12, 2009 12:02 pm | |
| biliom ama selin stil admin oldu demişsin hem değilsemde olabilirmiyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! Salı Mayıs 12, 2009 12:44 pm | |
| o baska selindi cnm nickide selin yanlis anladin..!!kb hemm artik stil admin almiyorum..!! stil admin 2tane var yeter!!beni anlayin olr mu | |
|
| |
| Sitede 3 Admin Olucaktir!!!!!! | |
|