SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: EboShy..* Admin Oldu!! Perş. Nis. 16, 2009 5:05 pm | |
| Ebrar Admin olmustur!! sitede herkezden cok hatta umarim hep hatta olup sitemle ilgilenir..ben bi süre Belkiii giremicem bu yüzden ebrari admin yapdim..ebrarin mesaj sayisi paylasimi felan siteyle ilgilenmesi daha ii olmazsa adminlikten alinabilir.. ama ii yaparsa admin kalicakdir.. HayirliUgurlu Olsun Askimm..!! | |
|
EboShy..* Üst Düzey Admin Ebrar
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 27 Nerden : YoshyCent-İnq İş/Hobiler : İmza Tv-Pc Vs vsssss... Lakap : Ebo[m] Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Ebrar Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 16/04/09
| Konu: Geri: EboShy..* Admin Oldu!! Cuma Nis. 17, 2009 11:03 am | |
| Jnmm Çok Sevindim Fakat Çok Şaşırdım xD Çok SaoL bİRdANEMM | |
|
SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: EboShy..* Admin Oldu!! Cuma Nis. 17, 2009 12:33 pm | |
| önemsiz canim.. umarim siteyle ilgilenirsin ilgilenmezsen almak zorunda kalmam gerekir..!! | |
|