*!!SHeReN!!* Alisan Üye
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 29 Nerden : Aydın İş/Hobiler : rap yasmaqq Lakap : sarı şeker Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : seren Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Yasemin Astım hastası :'( Perş. Mart 12, 2009 2:29 pm | |
| 2 Hafta önce öğrenmiş hastalığa yakalandığını.Çok dikkatli olması gerekiyormuş.Hastalık daha ilk evresinde olduğu için tedavi edilebilirmiş.
Kaynak:Alıntıdır!Ama Alıntı yaptığım sitede kaynak:Şebnem Özberk[Menejerleri]
Yaa çook üzüldüm meleğim benim kıyamam sana . Nazar değdi bitanecik mor melğime İnşallah doğru haber değildir. | |
|
SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Yasemin Astım hastası :'( C.tesi Mart 14, 2009 1:40 pm | |
| | |
|
~Tuba~Jı~ Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 26 Nerden : sanane İş/Hobiler : Hepsii Lakap : hepsiqolik_tümosh Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sümeyra Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 15/03/09
| Konu: Geri: Yasemin Astım hastası :'( Paz Mart 15, 2009 3:49 pm | |
| | |
|