| Editör Alimi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 10:31 am | |
| Editör Olmak ISdiyorsaniz..: ad: yas: nick: mesaj sayin: photoshop kullaniyormusun: kendi yapimindan imza ve avatr koyarmsn: not: mesaj sayisi 40-50 mesaj arasi olucakdir..,bu mesajlari sadece flood odasinda yapmamasi gerekir, editör olursaniz dergi hazirlamaniz lazim..umarim bunu biliyorsunuzdur alimlari aliyim | |
|
| |
kBr Editör
Siteyi Kim Önerdi? : SuLtan Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 27 Nerden : İzmir İş/Hobiler : yok Lakap : kuBo Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : K
K
KÜ
KÜ
KÜB
KÜB
KÜB
KÜBR
KÜBR
KÜBRA
KÜBRA.
KÜBRA..
KÜBRA.... Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 1:13 pm | |
| ad:kübra yas:12 nick:kBr mesaj sayin:50 lerde photoshop kullaniyormusun:hayır(fakat çok güzel şeyler yapıyorum) kendi yapimindan imza ve avatr koyarmsn: | |
|
| |
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 1:33 pm | |
| tamam canim editörsun dergi vsde yapman gerek bunu biliyorsun dimi =) ii görevler | |
|
| |
kBr Editör
Siteyi Kim Önerdi? : SuLtan Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 27 Nerden : İzmir İş/Hobiler : yok Lakap : kuBo Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : K
K
KÜ
KÜ
KÜB
KÜB
KÜB
KÜBR
KÜBR
KÜBRA
KÜBRA.
KÜBRA..
KÜBRA.... Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 22/04/09
| Konu: Geri: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 1:37 pm | |
| evet canım ozaman imza avatar istek bölümü açın ordsaki isteyen herkesle ben ilgileniyim bide benim özel rütbem yokmu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 2:06 pm | |
| dergiyi hazirlamaya baslayabilirsin! imza avatr istek diye bir bölüm var zaten!! ama ilqilenmen pek sanmiyorum sen daha cok dergiyle ilgilenmen gerekir rütbeni hemen veriyorum canim!! | |
|
| |
kBr Editör
K
KÜ
KÜ
KÜB
KÜB
KÜB
KÜBR
KÜBR
KÜBRA
KÜBRA.
KÜBRA..
| Konu: Geri: Editör Alimi Cuma Mayıs 22, 2009 2:53 pm | |
| tamam canım harika bir dergi olucak yardımcılarım gelince bana p.m atsın karışmasın =)) | |
|
| |
| Konu: Geri: Editör Alimi Paz Mayıs 31, 2009 5:21 pm | |
| canim bu 1. dergimizi sen hazirlicaksin.. ve icinde
dünyadan ve türkiyeden haberler grup hepsiden haberler magazin pişti olanlar spor komik yada ilginç olaylar siteden haberler
olmasi gerekir..!! ve birseylerde sen ekliyebilirsin hadi basarilar konuya dewam =] | |
|
| |
xxcemremenxx Üst Düzey Admin Hatice
Mesaj Sayısı : 106 Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : hatice Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: Editör Alimi Çarş. Haz. 03, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Editör Alimi Çarş. Haz. 03, 2009 6:23 pm | |
| tamam bana ö.m. atti sinavlari felan varmis..13 haziranda anca cikartabilirmis..editör alindigina göre konu kilit yeni bir editör alininca konu acilicakdir yine | |
|
| |
| Editör Alimi | |
|