SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Buzda Dans 2 Cuma Mayıs 22, 2009 7:53 am | |
| Arkadaşlar Buzda Dans 2 Başlamadan önce Cemre'ye Teklif Gelmiş Buzda Dans İçin Cemre Kabul Etmemiş Neden Diye Sorarsanız çünkü aynen şöyle söylemiş: Muhabir: Neden Buzda Dans Hakkında Olumlu Davranıp Yarışmaya Girmediniz Peki Neden? Cemre: Diziden Zaman Yetmediği İçin Buna Vakit Ayıramam Hemde Albüm çalışmaları Olduğu Için Bu Teklifi Kabul Etmedim Zaten Kizlarda Benimler Ayni Fikirdeler Yani Bu üç İş Ayni anda Olmaz Ya Dizi çeviriceksin Yada Yarışamaya Katılacaksın Ben İse Diziyi Seçtim. Muhabir: Peki Yarişamaya Katılsaydın En çok Kimin Oy Göndermesini İsterdin? Cemre: Aslinda Herkezin Oy Göndermesini İsterdim Ama Tabii En çok Hayranlarımın Ama Yinede Katılsaydım Kazanmak İsterdim. Muhabir: Peki Dizi Olmasaydı Yarışmaya Katılır Mıydın? Cemre: Bunu Bilmiyorum Ama Heralde Katılmazdım Ama İstek Gelirsede Katılırdım çünkü Albümle Birlikte İyi Gidebilir Diye Düşünürdüm. Yani Ya Dizi çevirirdik Yada Yarışmaya Katılırdım İkisi Birden Güzel Gider Ama üçüncüsü Biraz Zor Olurdu. Muhabir: Peki Yarişmada Olsaydin Ve Dizi Teklifi Gelseydi Ne Yapardin? Cemre: Dizi Hakkında Ne Yanıt Vereceğimi Bilmiyorum Ama Kabul Etmezdim Heralde. Muhabir: Size İyi çalışmalar… Hepsi:Teşekkürler Cemre: Önemli Değil. | |
|
Rosseny Gecerken Ugradii
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Hepsi Ve Ashley Lakap : Ashleyci Ve Hepsici Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : M€[!$ Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: Buzda Dans 2 Cuma Mayıs 22, 2009 7:57 am | |
| | |
|
♥ Kя0Niq 3èMreCq ♥ Yeni Üye
Siteyi Kim Önerdi? : Hiçkimse,,
Buldum. Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 28 Nerden : Çorum İş/Hobiler : Müzik dinlemek Lakap : Kя0Niq 3èMreCq Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : GüL..* Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Buzda Dans 2 Cuma Tem. 31, 2009 7:09 am | |
| | |
|