SulDan..* Üst Düzey Admin Sultan
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 01, 2009 7:20 pm | |
| cok hatta oldugu icn sorulariniza cevap verebilecktir bence ama soruda soralimm arkiler hadi... 1 hafdan var cnmm...
baslangic: 1 mayis bitis: 8 mayis | |
|
TipsY..* Siteye Alismaya Calisan Üye
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 27 Nerden : istanbul/erenimin miniq kalbinden İş/Hobiler : dans etmek Lakap : seloş Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : selin Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 01, 2009 7:55 pm | |
| evet soruları aliim | |
|
Siteyi Kim Önerdi? : Kendi Sitem Oldugundan Dolayi..Kimse xD Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 28 Nerden : Corum İş/Hobiler : grup hepsi siteleri gezmek ve muzik dinlemek Lakap : Sultan Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Sultan Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 18/02/09
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 01, 2009 8:00 pm | |
| tamam ben basliyorum ozmn neden grup hepsi neden baska grup degil? neden eren neden cemre veya yasemin digil: en sevdigin renk ve neden | |
|
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 27 Nerden : istanbul/erenimin miniq kalbinden İş/Hobiler : dans etmek Lakap : seloş Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : selin Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 30/04/09
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 01, 2009 8:14 pm | |
| 1.grup hepsi çünkü onlar grup hepsi.yaptıkları müzikle danslarıyla fln hep hayalimdeki kişiler belkide onlar gibi olmak istediim içindir 2.eren çünkü içerinden en sıcakkanlı gelen o ben onu o olduğu için seviorm 3.mor çünkü seviyorum | |
|
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Perş. Mayıs 07, 2009 3:01 pm | |
| bu siteyi seviyormusun? sence neyi eksin?: en cok neyi güzel hic begnmedigin..: | |
|
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 08, 2009 7:04 pm | |
| evet seviyorum çook şeyi eksik iyice bi elden geçmesi lzmm msj var yoklar | |
|
| Konu: Geri: TipsY..* ile Röportaj... Cuma Mayıs 08, 2009 8:03 pm | |
| röportajlarin icin cok sagol canim benim =) buraya kadardi.. konu kilit | |
|