EboShy..* Üst Düzey Admin Ebrar
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 27 Nerden : YoshyCent-İnq İş/Hobiler : İmza Tv-Pc Vs vsssss... Lakap : Ebo[m] Grup Hepsi Den Favorin : Tuttugun Takim.. : Ismin : Ebrar Yasemin mi Cemre mi? : Ruh Halinizz.. : Yoklama : Favori Ciftin : Kayıt tarihi : 16/04/09
| Konu: ***SiRmC-Duygusal Ergen-*** Perş. Nis. 16, 2009 3:48 pm | |
| Duygusal ErgenKaç Hadi Benden -Ben Rap YaparkenAğlama Birden -Emo Emo Geliyor Tiplere Bak Sen -Acayip Hayvanlara Benziiisen
-Duygusal ErgenKaç Hadi Benden -Ben Rap YaparkenAğlama Birden -Emo Emo Geliyor Tiplere Bak Sen -Acayip Hayvanlara Benziiisen
O saçın o gözünü kapar hadi bi aç lan Önünü göremez o trip yapar bu haspam Bir işede yaramayıp boş konuşursan En iyisi sen gidip köşelere saklan
Seni çok sefiyoyum bebekim pay pay Asqım kaybime geliyoy oklay Türkçeyi katletözümüzü mahfet Pilli bebek gibi konuşma velet
Ailene kafa tutup odana çekil İki büklüm olup ağla rezil Hıçkıra hıçkıra felsefe yapma Kuaför paranı kim verecektir
Enteresan pozlar içine girip Ayna karşısı fotoğraflar çekil Bir o yana bir bu yana savrulu dur sen İnsan takliti yap hadi lütfen
Fileli çorap giyip felsefemi çıkar Socrates’in kemikleride sızlar Sizi gidi kolpa 90lı emolar Adamın asabınıda bozarlar
Cahiller sürüsü boş kafalılar Good Charlotte’ı ******’ten iyi tanırlar Size insan diyen utansın Hayvanlara bile hakaret tarzın
-Duygusal ErgenKaç Hadi Benden -Ben Rap YaparkenAğlama Birden -Emo Emo Geliyor Tiplere Bak Sen -Acayip Hayvanlara Benziiisen
Çok pardonsize bir sorum var? O kılık kıyafet ne? A be dostlar Eviniz barkınız yokmudur sizlerin Eve nasıl girip çıkıyosunuz belirsiz
Taksimde bulunan güvercin gibisin İşi gücü olmayan başıboş birisin Üstüne üstelik biseksülsin Yapmacık ifadeleride seversin
Yüzünün heryeri Pircing yuvası X-Ray cihazı en büyük düşmanı Kafada tutarsa elaleme karşı Akşam eve gidip ağlamak tarzı
Duygusal ergen bunalıma girsen İntihar edip hemen popüler ol sen Ortama bak vede tanı erkenden Bunlara pirim vermemektir meselem
Damalı pantolonun altına converse Çok komik duruyosun ayakta et pes Varoluşun yok çıkmaz hiç ses Dejenere olmuş topluluk hadi kes
Bu şarkımı dinle otur hadi ağla Gerçeklerle yüzleş hadi korkma Sinirlenipde bana ayar olsana Beni ara bulursun Karşıyaka’da
Söz & Müzik : SiRmC | |
|